Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Descobriu les noves receptes de temporada!

Aquesta temporada viatgem a Bolonya, Rússia, la Gran Bretanya i Alemanya per apropar-vos noves especialitats.

Aquesta vegada us proposem un plat complet de pasta farcida i una flauta calenta, i també noves receptes de te, cafè i xocolata, una nova cervesa i unes postres. A més, recuperem plats de temporades anteriors que sabem que us agraden i que volem seguir compartint amb tots vosaltres.

Una temporada més, volem que viviu Europa al Viena. Per això, seguim viatjant pel vell continent per descobrir nous tresors gastronòmics i compartir-los amb tots vosaltres, perquè al Viena ens mengem Europa!

Aquesta temporada us proposem el Piatto di cappelletti, un plat típic de la gastronomia de Bolonya amb cappelletti farcits de formatge ricotta i espinacs, acompanyats d’un brou de carn, fulles d’espinacs i tomàquet natural trossejat. També la Flauta Strogonov, inspirada en el plat d’origen rus Strogonov, un estofat de carn amb bolets que reinterpretem en un pa de flauta d’elaboració pròpia farcit de llom a la planxa, formatge emmental, xampinyons i salsa Strogonov de carn i bolets, que dóna nom a la recepta.

Piatto di cappelletti
Flauta Strogonov

Podeu assaborir la nova carta de temporada fins a principis de primavera.

Alhora, presentem noves receptes de te, cafè i xocolata. El Te Royal, elaborat amb te English Breakfast, llimona, anís, canyella i spéculoos; el Cappuccino, amb llet escumosa, spéculoos i cafè, tot recobert d’una capa de cacau; i el Suís, la clàssica recepta de xocolata i nata recoberta de cruixent de xocolata i avellana. També oferim una nova mida de cafè amb llet, un format més gran per als amants de les estones llargues.

Per als més cervesers, us animem a tastar la Fuller’s London Pride, una cervesa lleugera i equilibrada amb una llarga tradició als pubs anglesos. I, per postres, us oferim l’Stollen, un pa de fruita dolç típic d’Alemanya i ideal per als paladars més llaminers. Les nostres receptes són vigents fins a principis de temporada.

Té Royal, Cappuccino, y Suizo
Fuller's London Pride
Stollen

Una temporada més, recuperem receptes de cartes anteriors que sabem que agraden al nostre públic: la Coca Lorraine, la Crema de Carbassó, les Patates Flandes i el Pastís de xocolata.

Coca Lorraine
Crema de carbassó
Pastís de xocolata