Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Coca Lorraine

Cruixent recepta d'origen francès


ELS INGREDIENTS

  • Pollastre rostit
  • Bacon
  • Formatge Emmental
  • Ceba cuita
  • Oli d’herbes

L’origen i la història de la recepta

La nostra recepta s’inspira en la tradicional quiche, un plat que apareix per primera vegada l’any 1600 al nord-est de França, concretament a la Lorena, i de la qual en deriva el seu nom  lorraine. L’original recepta de la quiche ha evolucionat cap a noves i diferents variants que l’han fet cada vegada més popular arreu d’Europa.

La reinterpretació del Viena

Els amants de la Coca Lorraine estan d’enhorabona: es retroben amb una recepta saborosa que millora gràcies als trossets de bacon cruixent, substituts de la llesca de bacon que formava part de la recepta anterior.

Una coca contundent i molt saborosa.

Tot plegat, una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar: pollastre rostit, bacon cruixent, ceba cuita, formatge emmental i oli d’herbes aromàtiques; tot acompanyat amb el pa de coca d’elaboració pròpia.