Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Cervesa Fuller’s London Pride

La cervesa insígnia dels anglesos.

L’origen i la història

Es tracta d’una cervesa de l’empresa Fuller Smith & Turner, popularment coneguda com a Fuller’s, que s’elabora des de la dècada del 1950. La primera vegada que la van fer va ser a la cerveseria Fuller’s Griffin, al costat del riu Tàmesi. El seu nom fa honor a una flor de color rosa que va néixer després de la guerra a Londres, just en els llocs que havien estat bombardejats.

Aquesta flor es va convertir en un símbol d’esperança per a tota la ciutat i, per això, els responsables de l’empresa van voler posar-li el mateix nom, London Pride, que significa ‘l’orgull de Londres’.

Us oferim la Fuller’s London Pride, la cervesa amb més tradició dels pubs anglesos.

La London Pride és una cervesa lleugera i ben equilibrada amb gust de malta i llúpol, i una aroma suau i afruitada. En el primer glop, hi predomina el sabor a toffee i caramel, que tot seguit dona pas a un sabor més amarg, derivat del llúpol. Aquesta cervesa presenta un color ambre i cristal·lí, i forma una petita capa d’escuma blanca.

Una cervesa ale, lleugera i equilibrada, amb una aroma suau i afruitada.

És una de les cerveses classificades com a ale, la paraula anglesa que s’utilitza per descriure el grup de cerveses que utilitzen llevats de fermentació alta. Durant la fermentació en calent, que dura entre tres i quatre dies, s’arriba a una temperatura d’uns 25 ºC. Ara bé, molts productors deixen fermentar la cervesa fins a dues setmanes. Després, la majoria de cerveses de fermentació alta tenen algun tipus de maduració posterior, i això és el que les diferencia de les cerveses lager o les que utilitzen llevats de fermentació baixa.