Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Elaboració pròpia del pa

El pa de la vella escola

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins amb més de tres generacions d’experiència i la combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat. Les catorze tones de farina que utilitzem cada setmana prenen forma en una àmplia varietat de tipus de pa: flautes, flautins, coques, barretes i rodons.

En l’elaboració de les flautes i els flautins destaca la fermentació com a punt clau. Les fem fermentar cada dia de 18 a 24 hores a l’establiment i les coem allà mateix cada dues hores. D’aquesta manera assegurem un resultat òptim: peces acabades de fer, cruixents i amb les característiques bombolles a la crosta.

Les flautes i els flautins fermenten cada dia de 18 a 24 hores a l'establiment i es couen allà mateix cada dues hores per servir el pa acabat de fer.

Les nostres coques, una recepta d’origen italià que elaborem amb molta cura i dedicació per oferir un pa amb una capa exterior ben cruixent, ideal de combinar amb els ingredients carnis d’elaboració pròpia. El resultat són receptes consistents, ideals per menjar com a plats principals.

També elaborem les nostres barretes i pans rodons amb molta passió, cuidant el procés fins a l’últim detall. Els nostres pans rodons són el millor aliat de les hamburgueses que elaborem també a la nostra fàbrica.

Seguim fidels a la nostra manera d’entendre la cuina i el compromís per la feina ben feta. Som artesans amb ofici compromesos amb el que fem i com ho fem.