Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Sopa de Galets

Especialitats de Nadal

Sopa de Galets

Recuperem la clàssica recepta de la sopa de galets. La Sopa de Galets és un plat que s’acostuma a servir el dia de Nadal per dinar. La seva popularitat es deu a la senzillesa i l’autenticitat de la recepta: brou i galets. És un plat calent, ideal per als dies més freds de l’any.

Descobreix >

Especialitats de temporada

Stollen

És un dolç típic d’Alemanya, un pa de fruita elaborat amb massapà, mantega, ametlles, trossos de taronja i llimona que es recobreix tot amb sucre llustre. Oferim el dolç tallat a llesques, la ració ideal per assaborir com a postres o com a caprici a qualsevol hora del dia!

Descobreix >
Stollen
Flauta Strogonov

Especialitats de temporada

Flauta Strogonov

Viatgem al país més extens d’Europa per presentar-vos la Flauta Strogonov: pa de flauta d’elaboració pròpia, farcit de llom a la planxa i salsa Strogonov. Aquesta salsa està inspirada en la recepta russa que dóna nom a la flauta i que elaborem amb carn, xampinyons, crema i pebre.

Descobreix >
Fuller's London Pride

Especialitats de temporada

Fuller's London Pride

Us oferim la cervesa amb més tradició dels pubs anglesos. És una cervesa ale, lleugera i equilibrada, amb una aroma suau i afruitada.

Descobreix >
Pastís de xocolata

Especialitats de temporada

Pastís de xocolata

És un clàssic de la carta de temporada d’hivern. Inspirat en el pastís Sacher vienès, és una recepta de pa de pessic de xocolata amb una fina capa de melmelada d’albercoc i una cobertura de xocolata negra.

Descobreix >

Mercat gastronòmic

Kalakukko

El plat nacional de Finlàndia: pa farcit de peix. Pels finlandesos, cada dia de l’any és un bon moment per prendre Kalakukko, això sí, prioritzen menjar-lo fora de casa!

Descobreix >
Kalakukko
Apfelstrudel

Apfelstrudel

Un pastís de pasta de full, farcit de compota de poma, sucre, canyella, panses i pa ratllat cuinat al forn. Les postres preferides d'Àustria, ideals per assaborir en calent, acompanyat d’una salsa calenta dolça de crema aromatitzada amb vainilla.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Flauta Britània

Explora la carta

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita. Ingredients que es condimenten amb mostassa que aporta el toc final.

Descobreix >

Explora la carta

Te freddo

Escollim el te negre per la seva aroma forta i intensa i el combinem amb llimona, menta i fruites vermelles, servit en un got amb gel. La mescla dels ingredients aporta frescor i fa de la recepta una beguda ideal per refrescar-se.

Descobreix >
Te freddo

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa
Cevapcice

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >