Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Especialitats de temporada

Explora la carta

Especialitats de temporada

Aquesta temporada viatgem a Itàlia, Gran Bretanya i Alemanya per descobrir als nostres clients els tresors gastronòmics d'aquests països. Noves receptes ideals per a la temporada estival, pensades per a tothom, perquè pugueu gaudir-les en qualsevol moment del dia.

També recuperem receptes de cartes anteriors que agraden al públic i que s'han convertit en clàssics de la temporada: els ``ben tornats``.

Descobreix >

Mercat gastronòmic

Kalakukko

El plat nacional de Finlàndia: pa farcit de peix. Pels finlandesos, cada dia de l’any és un bon moment per prendre Kalakukko, això sí, prioritzen menjar-lo fora de casa!

Descobreix >
Kalakukko
Apfelstrudel

Apfelstrudel

Un pastís de pasta de full, farcit de compota de poma, sucre, canyella, panses i pa ratllat cuinat al forn. Les postres preferides d'Àustria, ideals per assaborir en calent, acompanyat d’una salsa calenta dolça de crema aromatitzada amb vainilla.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Flauta Britània

Especialitats de temporada

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita. Ingredients que es condimenten amb mostassa que aporta el toc final.

Descobreix >

"Perquè m'agrada tastar una nova recepta amb els de sempre, sóc vienès."

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa
Cevapcice

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >