Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Sopa de Galets

Carta de Nadal

Sopa de Galets

La base d’aquesta tradicional recepta és l’elaboració lenta d’un brou d’au acompanyat amb galets. Un sopa servida ben calentona, que reconforta a la primera cullerada.

Descobreix >

Carta de Nadal

Cervesa Affligem

Aquesta cervesa d’aroma de malta torrada i sabor encaramel·lat, amb lleus matisos de regalèssia, és excel·lent per maridar receptes de forta càrrega aromàtica i sabor intens.

Descobreix >
Cervesa Affligem
Amanida Xató

Carta d' hivern

Amanida Xató

Carta d'hivern

Patates Uppsala

La mostassa d'anet és una de les salses més populars de la gastronomia escandinava, i aquest hivern al Viena ens hi inspirem per idear una nova salsa per a les patates patates a grill: la maionesa de mostassa d'anet.

Descobreix >
Patates Uppsala
Limonatas

Carta d'hivern

Limonatas

Ben Tornats

Coca Lorraine

Recuperem la Coca Lorraine, una recepta perfecta per als àpats principals d'aquest hivern. Una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar.

Descobreix >
Coca Lorraine
La Caffetteria

Ben Tornats

La Caffetteria

Pastís de Xocolata

Ben Tornats

Pastís de Xocolata

Convertit en un clàssic de la nostra carta de temporada, és un pastís de xocolata inspirat en la recepta Sacher vienesa. És ideal per assaborir per postres o com a caprici per a berenar.

Descobreix >
Iogurt cruixent

Explora la carta

Iogurt cruixent

El iogurt de sempre però ric en textures i sabors. L'ingredient principal és el iogurt natural que acompanyem amb compota de poma i granola de civada amb fruita deshidratada. Gaudiu d'una recepta molt nutritiva i plena de sabor: us sentireu bé!

Descobreix >
Sucs i begudes naturals

Explora la carta

Sucs i begudes naturals

Vosaltres decidiu: quan i on vulgueu! Us proposem begudes 100% naturals, fresques, plenes de vitamines i sense sucres afegits.

Descobreix >
Flauta Strogonov

Explora la carta

Flauta Strogonov

Amanida alla Norma

Explora la carta

Amanida alla Norma

Una oportunitat per assaborir una amanida de pasta inspirada en el plat sicilià per excel·lència: pasta alla Norma. Una recepta completa, ideal per assaborir com a plat principal.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Flauta Britània

Explora la carta

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita. Ingredients que es condimenten amb mostassa que aporta el toc final.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Flauta d'ibèric de gla

Artesans moderns

Elaboració pròpia de pa

Una de les nostres tradicions més arrelades és el procés de producció i fermentació del pa. La farina prové d’antics molins que combinem per aconseguir una barreja feta, com a mínim, amb cinc varietats de blat.

Descobreix >
Elaboració pròpia de pa
Cevapcice

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >