Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Coca Lorraine

Cruixent recepta d'origen francès


ELS INGREDIENTS

  • Pollastre rostit
  • Bacon
  • Formatge Emmental
  • Ceba cuita
  • Oli d’herbes

L’origen i la història de la recepta

La nostra recepta s’inspira en la tradicional quiche, un plat que apareix per primera vegada l’any 1600 al nord-est de França, concretament a la Lorena, i de la qual en deriva el seu nom  lorraine. L’original recepta de la quiche ha evolucionat cap a noves i diferents variants que l’han fet cada vegada més popular arreu d’Europa.

La reinterpretació del Viena

Aquesta temporada d’hivern 2016, els amants de la Coca Lorraine estan d’enhorabona. Aquesta temporada es retroben amb una recepta saborosa que millora gràcies als trossets de bacon cruixent, substituts de la llesca de bacon que formava part de la recepta anterior.

Una coca d’allò més cruixent i saborosa pel paladar

Tot plegat, una combinació d’ingredients que no deixa indiferent al paladar: pollastre rostit, bacon cruixent, ceba cuita, formatge emmental i oli d’herbes aromàtiques; tot acompanyat amb el pa de coca d’elaboració pròpia.