Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Amanida Melitzana

L'amanida més popular de Grècia


ELS INGREDIENTS

  • Barreja d’enciams
  • Patata cuita
  • Albergínia cuita
  • Pebrot vermell cuit
  • Formatge feta

L’origen i la història de la recepta

La recepta del Viena s’inspira en la “Melitzanosalata”, una de les amanides més conegudes i típiques de Grècia amb base d’albergínia que se serveix com a acompanyament o entrant. La gastronomia grega és una representació de la cuina tradicional mediterrània, on s’utilitzen vegetals com l’albergínia (melitzana), patates, cogombre, ceba i formatges fets a base de llet d’ovella, com el tradicional feta, producte amb Denominació d’Origen des del 2002.

La reinterpretació del Viena

Aquesta temporada d’hivern 2016-2017, torna la Melitzana per oferir una amanida amb ingredients típics de l’horta mediterrània.

Inspirada en la recepta original de les illes gregues, s’elabora amb vegetals cuits: albergínia planxada, pebrot escalivat; patata caliu i enciam combinats amb formatge feta. Un contrast de sabors i textures amb els que s’assoleix una plenitud de sensacions.

Amanida elaborada amb vegetals cuits, típics de l’horta mediterrània

És una recepta ideal per a qui vulgui gaudir dels millors productes de l’horta amb ingredients saludables i naturals combinats amb formatge feta. Recomanem la recepta com a complement de les nostres coques, flautes, entrepans, clàssics o hamburgueses.