Explora la carta

Som artesans moderns apassionats del nostre ofici. Preservem receptes i vetllem pel producte amb honestedat i transparència.

Les especialitats de temporada

Seran vigents des del 26 de setembre fins entrada la primavera.

Aquesta temporada viatgem a la regió italiana del Lazio i a la capital francesa per presentar-vos dues noves receptes; alhora que us proposem tastar nous sucs naturals. Pels amants del cafè i la xocolata, també us proposem tres receptes amb sabors d’ara i de sempre reinterpretades al nostre propi estil.

Coca Porchetta

Croque Rémy

Patates Piri-Piri

Sucs Cucumis i Radix

Caffeteria italiana

Coca Lorraine

Amanida Melitzana

Crema de carbassó

Pastís de xocolata

Presentem la Coca Porchetta, una recepta consistent i amb ingredients tan saborosos com la panxeta de porc farcida d’elaboració pròpia combinada amb formatge scamorza fumat, albergínia i ceba confitada, un tresor gastronòmic inspirat en la petita ciutat italiana d’Ariccia.

El Croque Rémy, elaborat amb pa de motlle i que combina tres formatges amb personalitat (brie, rocafort i emmental) amb ou ferrat, és una recepta inspirada en els clàssics bistrots de París.

Per complementar els plats principals, proposem el Cucumis i Radix, sucs 100% naturals de fruita i verdura; així com les Patates Piri-Piri, patates naturals tallades a grills acompanyades d’una salsa picant portuguesa.

A la carta de temporada també ens inspirem en la Caffetteria italiana i incorporem tres noves receptes de cafè i xocolata per gaudir del vostre moment: el Cafè Belgio, el Cafè Toffee i el Suís.

Els ben tornats

Ens retrobem amb receptes clàssiques que recuperem d’anteriors temporades i que agraden al nostre públic. Aquest any torna l’Amanida Melitzana, ideal per a qui vulgui gaudir dels millors productes cuits de l’horta; la Crema de carbassó, elaborada tradicionalment i amb recepta pròpia segons la seva recepta original; la ja clàssica Coca Lorraine, ideal per als àpats principals; i el Pastís de xocolata, les clàssiques postres d’hivern del Viena inspirades en la tradicional Sacher.