Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Especialitats de temporada

Explora la carta

Especialitats de temporada

Aquesta temporada viatgem a Itàlia, Gran Bretanya i Alemanya per descobrir als nostres clients els tresors gastronòmics d'aquests països. Noves receptes ideals per a la temporada estival.
També recuperem receptes de cartes anteriors que agraden al públic i que s'han convertit en clàssics de la temporada: els ``ben tornats``.
Podeu assaborir la nova carta fins al 24 de setembre.

Descobreix >
Flauta Britània

Especialitats de temporada

Flauta Britània

Recepta freda que té com a ingredient estrella el rosbif d’elaboració pròpia, un ingredient que combina perfectament amb el formatge Emmental fos, la frescor dels espinacs i la tendresa de la ceba cuita. Ingredients que es condimenten amb mostassa que aporta el toc final.

Descobreix >

Mercat gastronòmic

Galettes bretones

Les creps més especials del món són de Bretanya. No se sap quan es van començar a fer les galettes, però l’escriptora Anne Willian explica la seva història a l’obra The Country Cooking of France.

Descobreix >
Galettes bretones
Francesinha

Francesinha

El sandvitx per excel·lència de la cuina lusitana. Va ser creat per un cuiner portuguès que després de viure molt de temps a França va tornar a casa. Per crear el plat es va inspirar en la clàssica recepta del croque monsieur.

Descobreix >

"Perquè m'agrada tastar una nova recepta amb els de sempre, sóc vienès."

Granites sicilianes

Especialitats de temporada

Granites sicilianes

Són unes postres típiques de l’illa italiana de Sicília. Unes begudes molt refrescants amb textura a mig camí entre el sorbet i el granissat, un capritx ideal per assaborir a qualsevol moment del dia o com a postres després d’un àpat principal.

Descobreix >
Te Freddo

Especialitats de temporada

Te Freddo

Us convidem a gaudir d’una beguda saborosa i refrescant ideal per als dies més calorosos de l’any. Escollim el te negre per la seva aroma forta i intensa i el combinem amb llimona, menta i fruites vermelles, servit en un got amb gel.

Descobreix >

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >
Cevapcice
Flauta d'ibèric de gla

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >
Amanida Padana

Explora la carta

Amanida Padana

Elaborada a diari als nostres locals, és una recepta idònia per cuidar-se amb un plat únic amb molt sabor. Hereta el millor de la dieta mediterrània: espinacs, pasta fresca, tonyina, ou dur, pebrot escalivat, olives negres i formatge Grana Padano.

Descobreix >
Hamburguesa Oxbridge

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >
Pastisset de Lisboa

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >
Croque Rémy

Explora la carta

Croque Rémy

Alpino

Explora la carta

Alpino

L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida que elaborem seguint processos tradicionals. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia.

Descobreix >