Assaborim

Europa és una cruïlla de camins i nosaltres els viatgers que descobrim i compartim el menjar popular europeu amb l’esperit dels artesans moderns.

Artesans moderns

Elaboració pròpia de carnis

Apostem per ingredients autèntics, recognoscibles i poc processats que elaborem a través de processos artesanals i tradicionals, però amb la tecnologia actual més moderna.

Vetllem per oferir receptes de màxima qualitat perquè creiem en allò que som el que mengem.

Descobreix >

Explora la carta

Amanida Padana

Elaborada a diari als seus establiments, és una recepta idònia per cuidar-se amb un plat únic amb molt sabor. Hereta el millor de la dieta mediterrània: espinacs, pasta fresca, tonyina, ou dur, pebrot escalivat, olives negres i Grana Padano empolsinat pel damunt.

Descobreix >

Mercat gastronòmic

Galettes bretones

Les creps més especials del món són de Bretanya. No se sap quan es van començar a fer les galettes, però l’escriptora Anne Willian explica la seva història a l’obra The Country Cooking of France.

Descobreix >

Francesinha

El sandvitx per excel·lència de la cuina lusitana. Va ser creat per un cuiner portuguès que després de viure molt de temps a França va tornar a casa. Per crear el plat es va inspirar en la clàssica recepta del croque monsieur.

Descobreix >

"Perquè m'agrada tastar una nova recepta amb els de sempre, sóc vienès."

Explora la carta

Hamburguesa Oxbridge

Recepta que combina l'hamburguesa i bacon d’elaboració pròpia amb l'ou, el tomàquet, l'enciam i la maionesa de pebres.

Descobreix >

Explora la carta

Pastisset de Lisboa

Inspirant-nos en el tradicional “Pastéis de Belém” presentem un pastisset elaborat amb base de pasta de full, crema i canyella. Un dolç ideal per degustar en qualsevol moment del dia i assaborir el dolç més popular de Portugal.

Descobreix >

Explora la carta

Cevapcice

El Cevapcice és una de les receptes més emblemàtiques de la nostra carta. Des de sempre, elaborem el picat únicament amb carn de vedella d'elaboració pròpia, especiada amb mostassa i pebre, seguint processos tradicionals respectant al màxim el producte.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta d'ibèric de gla

S'elabora amb espatlla ibèrica de gla seleccionada a mà, assecada i curada seguint mètodes tradicionals. Es serveix amb pa de flauta recent fet.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta Salsitxa d'Aran

Pren com a base la nostra salsitxa país però hem volgut anar un pas més enllà i aportar-li nou sabor amb una combinació sorprenent.

Descobreix >

Especialitat de temporada

La crema de carbassó

És una recepta pròpia de carbassó, ceba i llet que elaborem de manera tradicional . És una recepta universal, nutritiva i equilibrada, el complement ideal de les nostes coques, flautes o clàssics.

Descobreix >

Explora la carta

Flauta Norvègia

Elaborem la flauta amb salmó fumat de primera qualitat, d’origen noruec, acompanyat d’ou dur, espinacs i seguint la tradició noruega, amb una salsa de mostassa d’anet que li dóna un toc dolç. És una combinació ideal de sabors frescos i lleugers.

Descobreix >

Especialitat de temporada

Croque Rémy

Explora la carta

Alpino

L’ingredient protagonista de la recepta és el joff o porchetta, la carn rostida que elaborem seguint processos tradicionals. Aquest ingredient s’acompanya amb ceba cuita, formatge emmental i salsa alpina d’elaboració pròpia.

Descobreix >